Over mij

Ik ben Loes (1982) en woon met mijn man en twee kinderen in Bakel. Hier ben ik opgegroeid, en na wat omwegen vanwege werk en wereldreizen ben ik weer teruggekomen op deze plek in Brabant. Ik houd van de rust, het bos en lange wandelingen met verre uitzichten.

Mijn eigen drang naar een bewuster leven begon al heel jong. Voor mijn zesde verjaardag kreeg ik een dagboek, waarin ik schreef wat me bezig hield. Als tiener bleef ik dat doen, en ik was me altijd bewust van mijn emoties en de verbinding met de mensen om me heen. Ik droomde van een mooie wereld waarin iedereen lief is voor elkaar, maar ik zag wel dat dat niet zo soepel verliep.

Toen ik twintig was deed ik mijn eerste cursus op het vlak van bewustwording: Reiki 1. Deze nieuwe wereld was een warm bad van aanraking, energie, stilte en ademhaling. In de twintig jaren hierna volgde nog veel meer verdieping in de vorm van opleidingen en cursussen: gestalttherapie, familieopstellingen, diverse soorten massage, tantra en lichaamswerk, boeddhistische meditatie, ademwerk, en nog veel meer. De weg naar binnen was vaak leerzaam, en ook confronterend. Ik blijf altijd deze weg volgen voor een nóg bewuster leven.

In 2011 startte ik mijn eigen praktijk. Na enkele wijzigingen qua naam en aanbod ben ik sinds 2021 zichtbaar als Praktijk voor Bewuster Leven. Ik wil samen met anderen op reis naar binnen om bewust te worden van wat daar speelt. Want er is maar 1 weg, dat is de weg naar binnen. Ik geloof dat de wereld mooier wordt, als we die stap telkens opnieuw zetten.

Ik ben dankbaar voor alle mensen die sindsdien mijn pad hebben gekruist om samen een stukje meer inzicht, inspiratie en ontspanning te creëren. En ik ben nu al dankbaar voor iedereen die ik nog ga ontmoeten.


Er is maar 1 weg,

dat is de weg naar binnen

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

Maak je website op WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: