Hoe werk ik met opstellingen

Individuele opstelling: 

Tijdsduur: 1,5 uur (voorgesprek, opstelling en nabespreking). Binnen 3 dagen na de opstelling hebben we contact met elkaar zodat je nog vragen kunt stellen of iets kunt delen over de uitwerking van de sessie.

Tarief: 70 euro

Kennismaken via telefoon of zoom om te bespreken wat je vraag is en of ik je daarbij kan helpen (30 minuten): Gratis

Alle individuele opstellingen kunnen live plaatsvinden in mijn praktijk, of online via zoom. Beide methodes werken heel goed. 

Groepsopstelling:

Als je je vraagt wilt inbrengen in een groep, zijn de overige deelnemers beschikbaar als representant. Een representant komt het veld in dat we samen neerzetten, en geeft je informatie over jou en je belevingswereld. Daarvoor hoeft de representant geen kennis of ervaring te hebben, het bijzondere is dat dit vanzelf gebeurt. Het is ook mogelijk om enkel toeschouwer te zijn en te kijken naar de opstelling zonder deel te nemen. Uit ervaring weet ik dat elke opstelling je persoonlijk kan raken, zowel voor de vraagsteller, als voor de rol waar een representant voor wordt gevraagd, en ook voor toeschouwers. 

Data: Zie agenda

Tarief vraagsteller: 70 euro (inclusief telefonisch oriënterend gesprek, en we hebben contact met elkaar binnen 3 dagen na de opstelling)

Tarief representant en toeschouwer: 15 euro

Coachtraject:

Een traject van meerdere afspraken met tussendoor begeleiding via berichtjes. Kijk op de pagina Coachtraject: https://bewusterleven.home.blog/coachtraject/

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

Maak je website op WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: