Wat zijn (familie)opstellingen

Sinds 2008 houd ik me bezig met familieopstellingen. Ik heb er inmiddels honderden meegemaakt, als representant en als begeleider. Telkens weer ben ik onder de indruk van wat er zichtbaar wordt op diepere lagen.

Als het hoofd even niet mee doet en we afstemmen op ‘het wetende veld’ komt er informatie boven die allang in je zat, maar nog niet beschikbaar was.

Ik begeleid mensen 1 op 1 en in groepen met een familieopstelling bij vraagstukken rondom problemen met ouders of kinderen, vastlopen in werk, niet weten wat je wilt, een relatie die moeilijk loopt, of een keuze moeten maken maar niet weten welke de beste is.

Ook doe ik gezondheidsopstellingen, waarbij een fysieke of mentale klacht het uitgangspunt is. Een opstelling kan bijdragen aan inzicht over de oorsprong van de klacht, en hoe dit je leven van nu bepaalt.

We stemmen af op de beweging van jouw ziel. Geen idee hoe het werkt of wat je moet doen? Dat geeft niks. Ik begeleid je bij elke stap. Tijdens individuele sessies maak gebruik van vellen papier op de grond waar je op gaat staan, of poppetjes op tafel. In de groep helpen representanten bij het weergeven van je innerlijke belevingswereld.

Het mooie is dat je het ook zelf thuis kunt toepassen als je eenmaal ervaren hebt hoe het werkt.

Ik kan me voorstellen dat dit vragen oproept. Stuur mij absoluut een bericht om jouw vragen te stellen!

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

Maak je website op WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: