Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

30 Dagen Yoga

Kinderen, speelgoed in de weg, geen zin, geen tijd, geen energie, het waren in 2021 allemaal redenen om níet de mat op te gaan.

De echte reden is natuurlijk dat door mezelf op de yogamat te begeven, ik in het NU mijn lichaam en gedachten beleef. En dat is meestal niet uit te houden. De afslag naar afleiding is dan snel gemaakt: telefoon erbij pakken, iets anders heel belangrijks gaan doen, of ‘hé, er roept plots een kind dat me nodig heeft, wat jammer nou dat ik moet stoppen’.

Er zijn een paar hersencellen in mij actief die wèl het juiste pad weten te bewandelen, en mij ondersteunen. Deze heb ik aangesproken om vandaag mijn mat weer uit te rollen (kids in de zandbak, speelkasteel aan de kant geschoven, de rest kan wel wachten) en dag 1 van de playlist van Adriene te volgen. 6.35 minuten, en ik had ‘m al 3x weet bijna weg geklikt. Oh, dit wordt nog een uitdaging!

Maar ik zeg je, ik ga het doen deze maand. Adriene biedt de mogelijkheid door elke dag een nieuwe video te geven. Wereldwijd doen tienduizenden mensen mee, en in mijn directe kring in ieder geval 2 fijne vrouwen met wie ik de reis al een jaar maak 🙏

Wat kost het me?

  • Heel veel moed om mijn overtuigingen en afleidingen aan de kant te schuiven.
  • Power om de tijd voor mezelf te claimen en dat mijn lieve gezinsleden ook duidelijk te maken (want nee, het ligt niet aan hen, het is aan mij om mijn plek in te nemen).
  • Vast nog wat meer, maar laat ik daar verder geen focus op leggen.

Wat levert het me op?

  • Een soepeler lichaam. Oh, wat doen alle bewegingen pijn door het vele stilzitten en adem vasthouden. Zéker weten dat dit kan veranderen.
  • Een rustiger hoofd, want die ervaring had ik ook vorig jaar in januari.
  • Vast nog meer, maar dat kan ik later aanvullen.

Ik heb er zin in!

Je vindt Adriene op YouTube 👇

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: